Gândește-te la brandul tău preferat. Ce este atât de grozav la el, cu ce iese în evidență?

Are un serviciu de clienți uimitor? Produse de calitate? Prețuri accesibile?

Dacă te gândești puțin mai profund – se aliniază brandul cu propriile tale valori? Simți că te „înțelege” cu adevărat și știe exact de ce ai nevoie?

Percepția și sentimentele tale despre ceea ce reprezintă acest brand și despre ceea ce oferă clienților este imaginea brandului său.

Calitatea produsului nu este întotdeauna motivul numărul unu pentru care un consumator ar putea face o achiziție. Sigur, este importantă, dar în multe cazuri, imaginea brandului este defapt cea care îi va încuraja pe clienți să rămână, să facă achiziții repetate și să le spună prietenilor și familiei.

 

Deși nu ai control direct asupra minții consumatorilor, poți influența cu siguranță modul în care aceștia se simt față de brandul tău, folosind câteva tehnici.

  • Comunică valorile brandului.
  • Asigură-te că ai o primă impresie bună.
  • Creează un design profesionist pentru toate campaniile .
  • Conectează-te cu clienții la nivel emoțional.
  • Păstrează o consecvență între toate postările de Social Media.

Lucrul dificil despre imaginea unui brand este că, la sfârșitul zilei, nu poți controla pe deplin modul în care fiecare vizitator sau client îl va percepe.

Acest lucru va varia de la o persoană la alta și de propriile convingeri, idei și impresii.

Dar ceea ce poți face este să implementezi o strategie de imagine de brand care să-ți ofere cea mai bună șansă posibilă de a fi perceput exact așa cum îți dorești și care să crească în cele din urmă șansele de succes ale companiei tale.

Ca agenție, ne ocupăm de tot ce înseamnă partea de estetică, de la logo la crearea site-ului și până la menținerea unor postări consecvente pe Social Media, creând astfel o strategie puternică de cunoaștere a brandului.

Trimite-ne un mesaj prin intermediul paginii noastre de contact. Ne-ar plăcea să ne întâlnim și să vorbim despre cum te putem ajuta să-ți dezvolți afacerea!

Published On: noiembrie 16th, 2021 / Categories: Blog /