Facem sau nu campanii de promovare a produselor sau serviciilor de Crăciun?

Asta este una dintre întrebările cele mai auzite din partea clienților, iar răspunsul este evident!

 

Crăciunul, sezonul cadourilor și cea mai competitivă perioadă a anului. Clienții sunt într-o dispoziție de cumpărare, iar fiecare brand trebuie să găsească o soluție pentru a ieși în evidență și a se remarca într-o aglomerare de promoții și reduceri. 

Clienții nu vor să piardă ocazia unei oferte speciale de Crăciun. Așa că, pentru a-și potoli teama psihologică de a pierde, aceștia iau măsuri, rapide și multe. 

 

Imaginează-ți doar, ce ar însemna să ratezi singura perioadă din an când lumea cumpără impulsiv. Acesta este momentul în care brandurile își investesc timpul și banii în proiectarea celor mai bune campanii de marketing. De ce nu ai profita și tu de moment pentru a-ți dubla vânzările?

 

Clienții sunt răsfățați cu o multitudine de posibile alegeri în perioada sărbătorilor și sunt copleșiți de sentimente neclare de entuziasm și agitație festivă. Din această cauză, majoritatea brandurilor se lasă intimidate de comportamentele emoționale ale consumatorilor în loc să încerce să le înțeleagă. 

Prin crearea de campanii care apelează la tendințele psihologice ale unui consumator, brandul tău este capabil să rămână în frunte, zdrobind concurența. 

Acum că te-ai convins că această perioadă este esențială pentru compania ta și că nu o poți pierde, ce măsuri te gândești să iei? Ce metode ai pentru a-ți crește vânzările din această perioadă? Ai o strategie pe care dorești să o urmezi? 

 

Lasă-ne să îți creăm campania de Crăciun de la zero! O strategie personalizată de Crăciun, design-uri memorabile cu care să ieși în evidență și reclame targetate audienței cheie, toate acestea sunt specializările noastre! Trimite-ne un mesaj prin intermediul paginii noastre de contact și programează o discuție gratuită cu unul din specialiștii noștri. Ne-ar plăcea să ne întâlnim și să vorbim despre cum te putem ajuta să-ți dezvolți afacerea!

Published On: decembrie 14th, 2021 / Categories: Blog /