Magazin Online – Lovely Pets

Greenpoint Trade este o companie cu capital integral românesc care activează încă din 2002, având ca scop promovarea produselor pentru animale de companie și uz veterinar de cea mai înaltă calitate la un preț competitiv pe piața românească. Compania este importatoare și distribuitoare exclusivă în România pentru toate brandurile din portofoliu, precum Advance, Brekkies, Libra și Dr. Clauder’s.

Site-ul lovelypets.ro a fost creat pentru a răspunde întrebărilor și solicitărilor adresate de clienții fideli. Acesta furnizează la nivel național servicii de calitate, clasă și excelență pentru asigurarea tuturor nevoilor animalului de companie. Toate produse sunt originale, având calitate premium și ingrediente sănătoase și hrănitoare. 

Lovely Pets oferă o serie de produse, începând de la hrană uscată și umedă, accesorii de îngrijire și răsfăț pentru câini, pisici și animale mici, până la suplimente și vitamine sau diete veterinare.

Crearea site-ului pe o platformă de e-commerce performantă ne-a oferit oportunitatea de a asigura servicii complete și o informare corectă tuturor clienților. În plus, prin îmbunătățirea performanței site-ului și eliminarea oricăror surse de probleme în timpul acestor interacțiuni, am optimizat fluxul experienței utilizatorului. 

Misiunea finală Greenpoint Trade este bunăstarea animalelor de companie, misiune ce este îndeplinită cu succes datorită standardelor ridicate de informare și îndrumare de specialitate.

Programează o consultație gratuită.

InLight World Romania
(0735) 520 216

Prin completarea formularului, imi dau acceptul sa fiu contactat.