Magazin Online – eOpticon

“Este nevoie de 20 de ani pentru a construi o reputație și de cinci minute pentru a o ruina. Dacă te gândești la asta, vei face lucrurile altfel.” – Warren Buffet

Aceeași situație este și în cazul imaginii brandului. Imaginea brandului nu se referă doar la logo și la design, se referă la reputația pe care o are brandul în ochii consumatorilor. Deși nu ai control direct asupra minții consumatorilor, poți influența cu siguranță modul în care aceștia se simt față de brandul tău prin asigurarea unor servicii excelente. 

eOpticon este un furnizor de top ce oferă o gamă largă de ochelari de vedere și de soare de la branduri internaționale de renume. Acesta este dedicat să ofere cele mai înalte standarde de îngrijire a ochilor, împreună cu cele mai bune produse de la producători recunoscuți. 

Obiectivele proiectului au constat în îmbunătățirea performanței site-ului și a interactiunii utilizatorilor cu acesta și implicit a imaginii brandului.

Anterior site-ul era construit pe o altă platformă, însă am considerat că schimbarea platformei ne va ajuta în atingerea scopurilor menționate. 

Astfel, am ales o platformă dedicată pentru e-commerce pentru a profita de toate funcționalitățile unui magazin online de calitate. Câteva exemple de funcționalități folosite sunt Upselling, Cross Selling, OTO (One time offer) și CRM (fidelizarea clienților prin puncte de fidelitate și nu numai). Mai mult, platformele dedicate pentru e-commerce oferă cea mai mare stabilitate și funcționalități, fie că e vorba de platforme open source sau platforme precum Shopify, Gomag etc.

Rezultatele obținute prin schimbarea platformei se pot încadra în două categorii. Prima este optimizarea fluxului experienței utilizatorului și eliminarea oricăror surse de probleme în timpul acestor interacțiuni. 

Cel de-al doilea rezultat atins se concentrează pe aranjarea nouă a site-ului. Crearea unui meniu mai intuitiv, detaliat și clar asigură navigarea mai ușoară în site, iar folosirea imaginilor sugestive oferă o mai bună înțelegere a produselor. 

Așadar, acest proiect a reprezentat pentru noi proiect amplu și de aceea suntem mândri că am reușit sa oferim clientului nostru eOpticon o abordare personalizată și un nou început de succes.

Programează o consultație gratuită.

InLight World Romania
(0735) 520 216

Prin completarea formularului, imi dau acceptul sa fiu contactat.